Ivo Grinvalds Bygg

Hej och godmorgon, godmorgon! Jag älskar att vara i stallet bland hästarna och det är väl i stort sett det jag gör på min fritid. Det tar mycket tid, men det är värt varenda sekund. Jag brukar skriva på den här bloggen om min fritid med hästarna, och det här inlägget har på sätt och vis med det att göra också, men ändå inte riktigt. De som äger stallet har fått hjälp med en takrenovering, och till detta jobb anlitade de ett företag som hjälper till med det mesta inom bygg i Örebro, bland annat takrenovering. Företaget som var i stallet och renoverade taket så att det inte längre regnar in heter Ivo Grinvalds Bygg. 

 

Jag är ju i stallet varje dag, så jag fick faktiskt följa Ivo Grinvalds Bygg fån första parkett när de renoverade taket. Det tog inte många dagar, så var hela taket klart. Det är betydligt trevligare att vara här i stallet nu, när de duktiga hantverkarna på Ivo Grinvalds Bygg varit där och fixat iordning taket. Det både regnade in och drog kallt från taket tidigare, det är skönt att slippa detta nu. Ni som behöver hjälp inom bygg i Uppsala skulle ju också kunna anlita Ivo Grinvalds Bygg för renoveringar, ombyggnader, nybyggnationer eller renovering eller byte av tak. Det är ett seriöst företag inom bygg i Uppsala, Ivo Grinvalds Bygg, som har jobbat inom branschen i många år. Vill ni veta mer om hur de skulle kunna hjälpa er, ska ni bara lyfta luren och slå dem en signal. Det var faktiskt allt jag hade att säga er om Ivo Grinvalds Bygg, och hoppas ni får användning av det här företaget!