Det är spännande att gå på en seans

Välkomna alla mina läsare. Jag skriver mest om mina katter här på bloggen, eftersom jag älskar djur, men idag ska det bli ett litet inlägg om en kvinna som jobbar som medium, och i hennes yrkesroll ger andlig vägledning i Eslöv. Mina katter är heliga inkarnationer, de levde i Egypten i ett av sina tidigare liv, där även jag levde i närheten av pyramiderna. Hur som helst har jag har vänt mig till detta medium och deltagit i seanser. Det är väldigt fascinerande att få kontakt med älskade nära och kära som både finns och inte finns. De finns inte här i vår fysiska värld, men de befinner sig i en annan dimension, så de är högst verkliga, och de kommer med både budskap och goda råd. Att det här inte bara är hitte-på vet jag helt säkert. Anna medium i Skåne, som detta medium och hennes företag heter, har via de bortgångna som befinner sig på andra sidan, kunnat tala om saker som jag aldrig berättat för Anna medium i Skåne.  

 

Jag får nästan rysningar när jag tänker på det. Men egentligen är det inget konstigt alls, bara det att vetenskapen inte kunnat bevisa att det finns en sådan här existens ännu. Jag tycker att fler människor borde öppna sina sinnen, vilket ni kan få hjälp till genom att gå på denna vägledning i Eslöv. Som medium kan Anna medium i Skåne hjälpa till med många olika saker, till exempel husrensning, djurkommunikation, seanser och vägledning i Eslöv med omnejd. Ja det finns till och med ännu mer saker det går få hjälp med, vad sägs om readings, kanalisering, psykometri, tarotläggning, änglabudskap och healing. Genom att öppna era sinnen för det här kan era liv bli berikade, jag lovar detta!