Denna lille labradorvalp är nu min

Hej på er. Det har varit en hel del förberedelser innan jag skaffade mig min hund. Valpen var tingad och dagen D närmade sig. Jag har alltid velat ha en hund men jag fick alltid höra av min mamma att det inte var aktuellt men att jag gärna fick skaffa en när jag blev vuxen och hade flyttat hemifrån. Nu är jag vuxen och bestämmer själv och nu bor det en mysig liten labradorvalp tillsammamans med mig, hans namn är Sixten. När jag sökte efter en djuraffär i Uddevalla med omnejd så fick jag reda på av en granne som är hundägare att det finns en djuraffär som säljer allt man kan behöva och det visade sig stämma. Jag tycker att jag har fått all den hjälp som jag behövde när jag kom till denna butik som för övrigt heter L.M. Dog Collection. Det är inte bara det att man kan hitta precis allt som man behöver i denna djuraffär i Uddevalla, man kan också få kvalificerad rådgivning av personalen. Detta är jag väldigt tacksam över eftersom jag som aldrig tidigare haft hund är en nybörjare inom området och därför tacksamt tar emot goda tips och råd. Nu fick jag hjälp att välja ut en basutrustning som innehåller det mest nödvändiga som jag behöver för att ta hand om min hund. Jag vill rikta ett stort tack till personalen i denna djuraffär i Uddevalla som har hjälpt mig att skaffa det som jag och min hund behöver. Så vill jag också tala om för er läsare som kanske har letat efter en djuraffär i Uddevalla med omnejd att L.M. Dog Collection finns och att jag inte kan tro något annat utan att även ni kommer att tycka mycket om denna butik!